De best bekeken films aller tijden

Heb je zin om een avondje lekker film te kijken? Dan geven we je graag de beste gekeken films aller tijden! Op de eerste plaats staat The Lord of the Rings, the return of the king. Deze film is uit 2003 en het is het slot van de grootste trilogie uit de literatuur en de filmgeschiedenis. Veel mensen hebben de voorgaande delen bekeken en kunnen niet wachten om dit laatste deel te bekijken.

De nummer twee van de best gekeken film aller tijden is The Shawshank Redemption. Deze film is al uit 1994. Er speelt zich een gevangenisdrama af waarin Tim Robbins bevriend raakt met Morgan Freeman. Er zijn twee dingen die hem op de been houden, namelijk hoop en een poster van Rita Hayworth. Ook benieuwd hoe het verder gaat? Kies dan voor deze film.

De nummer drie van de best gekeken films aller tijden is The Green Mile. Deze film is uit 1999. Tom Hanks in een verhaal van Stephan King. Het gaat over een gevangenisbewaarder die in de jaren dertig gevangenen John Coffey otmoet, hij heeft een speciale gaven.

Als vierde op de lijst staat Pirates of the Caribbean. The Curse of the Black Pearl is een film uit 2003. Het is een piratenfilm met Johnny Depp. Hij speelt kapitein Jack Sparrow. Hij heeft een legertje met vervloekte piraten achter zich aan… Ook benieuwd of dat goed afloopt? Bekijk dan nu de beste films aller tijden en je hebt gegarandeerd een leuke filmavond!

Leave a Reply